Dette er mit første indlæg, hvor jeg vil dele lidt tanker om, hvorfor jeg har lavet min blog.

Jeg har i mange år gået med tanken om at starte en blog, men jeg var i tvivl om, hvad den skulle indholde. Skulle det være en madblog? En blog kun om at leve med kroniske smerter og psykiske sygdomme? Eller skulle det mon være noget helt trejde?

Jeg har fundet frem til, at jeg sidder med en masse tanker, viden og/eller erfaringer, om blandt andet at leve med tabu belagte vilkår, forskellige psykiske sygdomme, mad og livsstil. Det at leve med noget, der er et tabu i samfundet, kroniske smerter og at leve i en verden, hvor mine livsvilkår er anderledes end de flestes.

Jeg har lyst til at dele noget af det og en masse andet, da jeg selv flere gange har stået i en situation, hvor jeg har haft brug for at høre, at jeg ikke var alene i verdenen med mine udfordringer.

Jeg ønsker, at være med til at mindske, noget af alt det tabu, der er i vores samfund og verden. Meget tabu er baseret på uvidenhed og fordomme, så jeg synes, at det er på tide, at vi italesætter de ting, som ofte bliver tiet ihjel. Vi er bange for, at andre dømmer vores personlighed udfra en diagnose, som egenligt bare er en forklaring og beskrivelse af en sygdom, som vi oftest ikke selv er skyld i.

IMG_6908-1

Jeg går hjemme med vores to hunde, som fylder meget i vores lille familie. Jeg må nok erkende, at jeg er en foto-holic, der tager alt for mange billeder – især af mine to mopser. Bjørn og Bruce kommer nok til at kigge forbi ind i mellem.

IMG_6894

Navnet “Dittes Dilemma” kom min storebror på, for omkring 6 år siden. Jeg kan ind i mellem have det svært med at vælge mellem noget, eller tage en beslutning. Da jeg skulle finde navnet til bloggen, så var jeg ikke i tvivl om (ironisk nok), at det selvfølgelig skulle være dét!

-Ditte –

Næste Indlæg