Om mig

Jeg er Ditte på 28 år, og jeg er indehaver af Dittes Dilemma, som jeg startede i 2019.

Dittes Dilemma er en hverdagsblog, hvor jeg skriver om de ting, der fylder for mig. Jeg lever med lidt andre livsvilkår end de fleste. Jeg har blandt andet kroniske smerter, flere forskellige psykiske sygdomme og Tourette Syndrom. Jeg er hjemmegående, fordi hver dag er afhænger af, hvor meget overskud og hvilke smerter jeg har. Jeg har flere gange haft oplevet, at jeg havde brug for at høre om andre som mig. Det at der faktisk findes andre derude, som forstod alle de følelser, som jeg sad med.

Jeg har stadig stor glæde af at læse og tale med andre, der lever deres liv som mit. Jeg ønsker at belyse nogle af de ting, som andre ikke kan se, når man lever med en usynlig sygdom. Jeg tror på, at vi bliver nødt til at råbe op, for at få sat nogle af alle de fordomme, tabuer og misforståelser, omkring usynlige sygdomme til livs.

Jeg bor med min mand gennem knap 14 år og vores to mopser Bjørn og Bruce lidt syd for Århus. Vi bor lidt ude på landet, hvor vi i den grad nyder naturen og den friske luft.

Herhjemme vil vi gerne være bedre til at passe på vores planet. Vi prøver at skære ned på vores animalske fødevarer og mindske vores one-use produkter. Jeg prøver, så vidt muligt at lave simpel og sund mad, der smager godt. Jeg laver ikke decideret opskrifter, men giver inspiration i form af billeder og tips.

– Ditte –